İyi Tahmin Ve Kazanmak

EN İDDİALİ MAÇ TAHMİNLERİ


Sadece iddialı değil kesin sonuçla kazandıran banko tahminler, tahmingold.com platformunda günlük olarak sunuluyor. Her gün kazanmak, her ligde kazanmak artık çok kolay. Türkiye'nin tek tahmin sitesi Tahmin Gold, Ocak 2013 yılında hizmet başlamış, profesyonel kuponların sunulduğu bir platformdur.

  Firma, Ankara Batıkent'te aktif olarak hizmet veren bilişim şirketidir. Altunsoft Bilgi Teknolojileri şirketi olarak hizmet sunan tahmingold.com, üyelik sistemi ve seçenekleri ile her gün, kazandıran maç tahminleri hizmeti veriyor. Tamamen yasal ve izinli olarak yayın yapan platformda, hiç bir bahis veya iddaa oyunları oynatılmıyor, oynanması da önerilmiyor. Sitenin kuruluş amacı, tahmin becerilerini sunmak, spor liglerinde gerçek analiz ve stratejilerle, kazanmanın formüllerini sunmaktır.

 Hangi Sporlarda Tahmin Yapılıyor?

  tahmingold.com sitesinde başta futbol olmak üzere basketbol ve popüler spor seçkilerinde hizmet veriliyor. Banko tahminler, her hafta düzenlenen günlük Avrupa maçları ligleri, Türkiye Süper Toto Süper lig maçları ve Dünya'nın en popüler turnuvalarında gerçekleştiriliyor: Tahincioğlu Basketbol Ligi, NBA, Eurobasket ve basketbolun en iyi liglerini sunan tahmingold.com sitesi, gerçek analiz ve tahmin becerilerini sunuyor.

 Hangi Üyelik Daha Avantajlıdır?

  Tahmin Gold platformunda 3 farklı seçenek ile üye sistemi sunuluyor. Gold ve Platinum üyelikler orta ve üst seviye üyelik sayılabilir. Yeni başlayanlar için Silver üyelik sistemiyle maç tahminleri ve hazır kuponlardan faydalanmak idealdir. 150₺, 250₺ ve 400₺ fiyat seçenekleri satışa sunuluyor. Paketlerden birini seçerek, her gün para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Yorumlar