İyi Tahmin Ve Kazanmak

Günün Banko Kuponları


Sporu bir tutku olarak takip edenler, sevenler elbette ondan kazanç da sağlamak isterler. Maalesef bu yönde birçok kişi sınıfta kalmıştır. Peki, sınıfta kalmasının nedeni nedir?

  Türk toplumu genellikle duygusal bir millet karakterine sahip olduğundan her alanda aklının önüne duygularını koyarak kaybeder. Bu durum da banko maçlar yapan bir iddiacı için de geçerlidir. Tarafı olduğu takımın her zaman galip geleceğine yönelik kesin inancı, gol atacağına yönelik kesin inancı ve benzeri inançlar yani duygusal davranışlar akıl yürütmesine engel oluşturur. Bu da tabii ki banko maçlar yakalamasının önündeki en büyük engeli oluşturmaktadır.

 Duygulara yer yok

  Oysa iddia işi tamamen mantık işidir. Duygudan çok mantığa dayalıdır. İstatistikler, teknik analizler her şeyi anlamamıza yeter. Bu da günün banko kuponlar içerisinde yer alan maç listesini oluşturmamıza olanak sunar. İşte bu yönleri düşünüldüğü zaman bir karşılaşmanın tamamen kaliteli bir şekilde tahmin edilmesi ve son derece başarılı bir gelir elde edilmesi tesadüfi gerçekleşen olaylar değildir.

 Tesadüfler bir kere kazandırır bin kere kaybettirir

  Birçok insan banko kuponlar diye bir şeyin olmadığını tamamen kazanmanın tesadüfe dayalı olduğunu iddia ederler. Bu elbette yanlış bir yargı. Çünkü tesadüfen kazananlar mutlaka ama mutlaka fazlasıyla kaybeden insanlardır aynı zamanda. İşte bütün bunların önüne geçmek anlamında verdiğimiz banko maçlar ve banko kuponlar hizmetlerimizle daima günün bankosunu hazırlamaya devam ederek hep birlikte kazanmaya devam edeceğiz.

Yorumlar