İyi Tahmin Ve Kazanmak

TAHMİNGOLD.COM ŞİKAYET VE KULLANICI YORUMLARI

Tahmingold.com 'un başarısının en büyük sırlarından biri de şikayet ve kullanıcı yorumları konusundaki hassasiyetidir. Açık ara en iyi tahmin sitesi olmamızı da mutlaka müşteri memnuniyetine bağlıyoruz.

Tahmingold Kullanıcı Yorumları
Sitemizde bulunan ''Site Yorumları'' bölümünden sitemiz hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz. Ayrıca bu bölüme soru da bırakabilirsiniz. Böylece diğer üyelerimiz size cevap yazabilir. Sitemize yazmış olduğunu yorumlar ilk olarak kontrolden geçer ve en kısa süre içinde yayına alınır.
Bazılarının aklına şu gelebilir: İyi yorumları yayınlayıp, kötü yorumları siliyorlar. Hayır, aksine hemen hemen tüm yorumları yayınlıyoruz. Tabiki küfür, hakaret içeren yorumları yayınlamıyoruz. Ama kontrolün gerçek amacı, yorumlardaki yazım yanlışlarını düzeltmektir. 


Yorumlar Sahte mi?
Bu soruyu üyelerimizden hemen hemen hergün alıyoruz. Biz de her zaman aynı yanıtı veriyoruz: Eğer yorumları biz yazsaydık daha güzel şeyler yazmaz mıydık? Bu tabiki işin şakası. Türkiye 'nin en güvenilir tahmin sitesi olmamızın sebeplerinden biri de şeffaf olmamızdır. Emin olun ki tüm yorumlar gerçek kullanıcılarımıza aittir. İsterseniz bizi test etmek için siz de yorum yazabilirsiniz. Denemesi bedava! smiley


Peki Şikayetler Ne olacak?
Tahmingold.com 17.000 adet aktif kullanıcısı olan bir tahmin sitesidir. Taktir ederseniz ki herkesi memnun etmek de zordur. Ama biz yine de elimizden geldiği kadarı ile herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz.
Memnuniyetler kadar şikayetler de bizi mutlu etmektedir. Çünkü biz kendimizi şikayetler sayesinde geliştiriyoruz.
Sahte ve asılsız şikayetler olmuyor mu? Evet çoğunlukla bu sorunla da karşılaşıyoruz. Gerek bizi sevmeyenler, gerek rakip firmalar bizi karalamak için saçma şeyler yapabiliyorlar. Biz de tepkimizi kendilerine hukuk yolu ile gösteriyoruz. Ama hiç sorun değil, bizi bilen biliyor. Bilmeyen de memnun üyelerimizden öğreniyor. 

Yorumlar